Doulapakket 
▪ Vrijblijvende kennismaking
▪ Twee uitgebreide gesprekken ter voorbereiding op de bevalling
  (o.a. geboorteplan, kraamplan, ademhaling, houdingen, ontspanningsoefeningen)
▪ Zwangerschapsmassage
▪ Ontmoeting met verloskundige of gynaecoloog tijdens een controle
▪ Bereikbaar via WhatsApp en e-mail
▪ 24/7 beschikbaar vanaf 38 weken van de zwangerschap tot aan de geboorte
▪ Aanwezig bij de bevalling vanaf het moment dat jullie dit wensen.
▪ Continue ondersteuning gedurende de gehele bevalling
▪ Foto’s tijdens de geboorte, invulling bespreken we vooraf
▪ Geboorteherinneringsboekje
▪ Kraambezoek met postpartum maaltijd
▪ Eindgesprek in de eerste weken na de geboorte 

Doulapakket:  €850,00 
Dit pakket bied ik aan voor € 295,00 voor mijn laatste stagekoppel.

Behandelingen
Heb je behoefte aan ontspanning en verlichting voor jou en je kindje, dan verwelkom ik je graag op mijn massagetafel of ik kom aan huis.

Zwangerschapsmassage
Zwangerschapsmassage is een zachte en ontspannende massage; maar dat wil niet zeggen dat het ‘poezelig’ is: ook als je zwanger bent kunnen schouders, heupen, benen en rug heerlijk gekneed worden.
Je lichaam en je kindje vragen veel van je tijdens de zwangerschap. Je spieren moeten harder werken, je houding verandert en liggen en slapen gaat minder makkelijk.
Deze massage is gericht op verlichting.
Tijdens de massage lig je op je zij en op je rug, met een optimale ondersteuning van je hele lichaam. Masseren is mogelijk vanaf 13 weken.

Zwangerschapsmassage 60 minuten € 55,00
Zwangerschapsmassage 90 minuten € 75,00

Kraambedmassage
In het kraambed, afhankelijk van hoelang geleden je bent bevallen, is de massage vaak wat minder stevig. Dan is het een weldaad om je lichaam weer meer als een geheel te voelen.
Massage is mogelijk vanaf dag 4 na geboorte van je kindje. Bij een keizersnede is deze massage aan te raden vanaf 6 weken erna.

Kraambedmassage aan huis 90 minuten € 85,00

Rebozo Sluitingsritueel
Tijdens de bevalling ga je volledig open zowel fysiek als energetische. Fysiek sluit je lichaam zichzelf maar energetisch blijf je open staan. Met een Rebozo Sluitingsritueel wordt je van top tot teen verwend en energetisch terug in balans gebracht. 
We starten met een korte meditatie zodat je je aandacht volledig op dit moment kunt richten. Terwijl je voeten worden verwend in warm water is er ruimte om je bevalverhaal te delen, jij vertelt en wij luisteren. Wij geven jou de ruimte om te vertellen wat je wilt delen, van de momenten die fijn waren tot de moeilijke momenten.
Na het voetenbad neem je plaats op de massagetafel voor een heerlijke vier-handen massage waarna we je stap voor stap in de rebozo doeken wikkelen. Middels deze rebozo doeken zal je gewiegd, gemasseerd en gesloten worden. Tijdens en na de behandeling verwarmen we je met warme dekens, een heerlijke drank en snack.
Dit ritueel bieden wij enkele weken na de geboorte van je kindje aan maar kan ook jaren later nog na een geboorte gegeven worden. Wij komen bij jou thuis maar je bent ook van harte welkom bij Coachpraktijk Seven in Heerlen.

Rebozo Sluitingsritueel 120 minuten € 200,00

Babymassage
Veel moeders vinden het fijn hun baby’tje te masseren, maar weten niet altijd hóe. De meeste baby’tjes vinden het héérlijk om vaak op deze manier aangeraakt te worden. Babymassage heeft vele voordelen, variërend van het stimuleren van de doorbloeding, het tot rust brengen van de darmen, tot een algeheel voel van welzijn en het je geborgen voelen. Bovendien, niet alleen je baby’tje komt tot rust, maar jij ook!
Babymassage bied ik aan middels individuele sessies bij jou thuis, hiervoor neem ik de tijd.

Babymassage € 50,00

Reiskosten worden gerekend 10 km buiten Heerlen €0,21c per km